PNO-Serious-Gaming-Simulatie-300x234

PNO Consultants

PNO verzorgt financieringsoplossingen voor innovatie, research en investeringen. Het financieren van innovatie, research en investeringsambities wordt er niet eenvoudiger op. Gelukkig komen er, als alternatief voor of aanvulling op de traditionele bankfinanciering, steeds meer private financieringsmogelijkheden beschikbaar. En PNO kent die route naar publieke en private financiering als geen ander.

Serious gaming

Voor teambuilding en kennismaking wordt bij PNO Consultants gebruik gemaakt van de serious games van BitPress Educatie voor Junior Consultants van diverse vestigingen in het land. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn serious games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over serious games?

Heeft u vragen over het toepassen van serious gaming in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een serious game? Neem dan contact op met Joost Schouten: 020-7702265 of j.schouten@bitpress.nl.