Hogeschool-Zeeland-Serious-Gaming-320x131

Hogeschool Zeeland

HZ University of Applied Sciences, de persoonlijke hogeschool. Ruim 4800 studenten volgen bij ons een voltijd-, deeltijd- of duale opleiding op bachelorniveau. Ook kun je kiezen voor onze post hbo-opleidingen, associate degree en vwo-traject en kun je werken en leren combineren.

Serious gaming

In het onderwijsprogramma van de Hogeschool Zeeland wordt gebruik gemaakt van de serious games van BitPress Educatie. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn serious games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over serious games?

Heeft u vragen over het toepassen van serious gaming in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een serious game? Neem dan contact op met Joost Schouten: 020-7702265 of j.schouten@bitpress.nl.