Print

Noordelijke Hogeschool Leeuwarden

De NHL staat bekend als nuchter, gedreven, open, sociaal en  ambitieus. Elke dag zijn studenten, docenten, lectoren en kenniscentra bezig met onderwijs, onderzoek en ondernemerschap. We werken samen met bedrijven en overheden en kunnen daarom inspelen op maatschappelijke en economische vraagstukken van nu en in de toekomst.

Serious gaming

In het onderwijsprogramma van de NHL wordt gebruik gemaakt van de serious games van BitPress Educatie. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn serious games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over serious games?

Heeft u vragen over het toepassen van serious gaming in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een serious game? Neem dan contact op met Joost Schouten: 020-7702265 of j.schouten@bitpress.nl.