NHTV_logo-serious-gaming-fc-300x175

NHTV

NHTV Breda is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs met vier locaties in Breda, zo'n 7.700 studenten uit meer dan 60 landen en bijna 700 medewerkers. In de vakgebieden toerisme en vrije tijd zijn er ook wetenschappelijke bachelors. Vwo’ers en mbo’ers kunnen kiezen voor een verkorte hbo-bachelor. NHTV biedt ook verdiepende en verbredende honourstrajecten aan en, voor doorstromers en professionals, masters, trainingen en cursussen.

NHTV is sterk internationaal georiënteerd en ontwikkelt onderwijs en kennis vanuit de thema’s cross-cultural understanding, social responsibility, imagineering en ondernemerschap.

Serious gaming

In het onderwijsprogramma van de NHTV wordt gebruik gemaakt van de serious games van BitPress Educatie. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn serious games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over serious games?

Heeft u vragen over het toepassen van serious gaming in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een serious game? Neem dan contact met ons op via 020-7702265 of info@bitpress.nl.