Twente-Business-School-Serious-Gaming-300x164

TSM Business School

TSM is dé business school voor een nieuwe generatie leiders die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van onze maatschappij. De business school ontwerpt al 25 jaar vernieuwende en effectieve leertrajecten op maat, waarin de behoeften en talenten van managers en vraagstukken van organisaties centraal staan, is marktleider op het gebied van in-company programma's en staat op nummer één in de MT ranglijst van best beoordeelde academische MBA’s in Nederland van 2013.

Serious gaming

In het onderwijsprogramma van de TSM Business School wordt gebruik gemaakt van de serious games van BitPress Educatie. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn serious games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over serious games?

Heeft u vragen over het toepassen van serious gaming in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een serious game? Neem dan contact op met Joost Schouten: 020-7702265 of j.schouten@bitpress.nl.