Vives-logo-Serious-Gaming-266x190

VIVES

VIVES, dat zijn zes innovatieve campussen, zes interessante studiegebieden, 1250 gemotiveerde personeelsleden, 2000 professionele stagebedrijven en -instellingen, 13000 toffe medestudenten, 14 studentenclubs en 1300 expert-gastsprekers uit het werkveld.

Maar VIVES is zoveel meer: zes expertisecentra ondersteunen ondernemingen met onderzoeksprojecten, meer dan 1000 bachelorproeven worden elk jaar geschreven in opdracht van het werkveld en jaarlijks realiseren we meer dan vijf miljoen omzet in maatschappelijke dienstverlening.

Serious gaming

In het onderwijsprogramma van VIVES wordt gebruik gemaakt van de serious games van BitPress Educatie. Serious games, management games en simulaties verbinden de theorie met de praktijk in een vereenvoudigde weergave van de realiteit. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen in bepaalde situaties. Bovendien zijn serious games 'fun-to-do' en bij uitstek geschikt voor toepassing bij events, open dagen, kennismakings- en introductie-activiteiten.

Meer weten over serious games?

Heeft u vragen over het toepassen van serious gaming in uw organisatie? Of heeft u zelf ideeën over het gezamenlijk ontwikkelen van een serious game? Neem dan contact op met Joost Schouten: 020-7702265 of j.schouten@bitpress.nl.