Uitgeven serious games

BitPress is toonaangevend uitgever van online serious games en simulaties voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en België. De managementgames, businessgames en bedrijfsspellen zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs en zijn inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, gratis helpdesk en testaccounts.

Bizzgames managementgames

Met de Bizzgames managementgames kan al met 4 teams een eigen managementcompetitie worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de managementgame wordt ingezet en wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag, op verschillende dagen, tijdens een projectweek of wekelijks een ronde gedurende een onderwijsblok.

Alle games zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden automatisch klaargezet.

Het gebruik wordt volledig ondersteund door bijbehorende documentatie, instructievideo's en gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving, docentenhandleiding met beoordelingscriteria, studentenwerkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. In het logboek worden elke ronde de beslissingen gemotiveerd en de resultaten geanalyseerd.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen competitie via het internet, al vanaf 4 teams
  • U hoeft geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het schooljaar
  • Zes tot acht speelronden en een testronde
  • U bepaalt zelf wanneer een ronde wordt verwerkt
  • Managementgames over diverse thema's voor verschillende niveau's
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Uw eigen game uitgeven?

Heeft u zelf een game ontwikkeld en bent u op zoek naar een uitgever? Neemt u dan contact met ons op via +31 (0)20-7702265 of info@bitpress.nl, om vrijblijvend de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.