Bizzgames-on-Demand

Stel uw eigen game samen!
Stel met de adviseurs van BitPress uw eigen game samen en geef aan welke onderdelen, competenties, bijbehorende theorie en opdrachten u in een bepaalde ronde aan bod wilt laten komen.

Gamification of flipping the classroom?
Waarom geen combinatie en creëer een vraaggestuurde vorm van blended learning met een game als rode draad. De online game omgeving is uitdagend en tegelijkertijd faciliterend. De omgeving daagt uit middels opdrachten, ontsluit internetbronnen en verwijst naar theorie. Daarnaast is de game omgeving het venster naar een competitieve, internationaal georiënteerde marktomgeving.

Onder begeleiding van de coachende docenten gaan de studenten als managementteam de concurrentieslag aan binnen een maatschappelijk verantwoord kader. Daar waar het eigen bedrijf vraagt om oplossingsgericht denken, starten de studenten een probleemanalyse en vertalen dit naar nieuwe opties. Voor het duurzaam ontwikkelen van toekomstige markten zoeken zij praktische informatie op het internet. De docenten zorgen als ‘bedrijfsadviseurs’ voor feedback, verdiepende inzichten en waar nodig korte colleges voor een specifieke rol binnen de ‘managementteams’.

Vakinhoudelijk komen in deze opzet Internationale Marketing, Strategisch Management, MVO, Bedrijfseconomie, HR Management en Logistiek bij elkaar.