Restaurant WereldMix

Restaurant WereldMix is een managementgame van een ‘werelds’ restaurant waar de menukaart maandelijks geheel wordt vernieuwd met gerechten uit een ander land. Het eten wordt in buffetvorm aangeboden zodat de klanten een zo breed mogelijke keuze hebben. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen worden nieuwe producten geïntroduceerd.

Bizzgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en zijn eenvoudig inzetbaar. De managementgames zijn eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het (competentiegericht) onderwijs.

De managementgames worden al voor meer dan 10.000 leerlingen ingezet als praktische opdracht, project, sectorwerkstuk en voor Leren Ondernemen. Maar ook voor Samenwerkend Leren, Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) of Project Onderwijs (PO).

De managementgames kunnen worden ingezet vanaf 10 studielasturen of worden uitgebreid met de meegeleverde extra deelopdrachten tot een opdracht met ruim 40 studielasturen. Er zijn verschillende managementgames ontwikkeld voor elk gewenst niveau.